Funding Circle

Funding Circle KlachtenIn Nederland is sinds 2015 in Nederland actief. Het werd in 2010 opgericht door drie vrienden uit het Verenigd Koninkrijk. Door het succes van het platform groeide het erg snel en verspreidde het zich binnen enkele jaren over de hele wereld. Naast Nederland is Funding Circle bijvoorbeeld ook actief in Duitsland en de Verenigde Staten.

Voor wie is Funding Circle
De oprichters van Funding Circle hadden een zeer specifiek doel voor ogen toen ze met het platform begonnen. Ze hadden opgemerkt dat kleine en middelgrote bedrijven het erg moeilijk hadden met het krijgen van financiering. De banken maakten het ondernemers erg lastig om geld te lenen. Helemaal als je net startte met je onderneming was het bijna onmogelijk om een redelijke lening te krijgen. Bovendien duurde het erg lang voordat een aanvraag voor een lening verwerkt was door een bank. Ondernemers moesten lang in onzekerheid afwachten of ze wel of geen lening toegekend kregen. Daarom werd er besloten om de Funding Circle op te richten. Hier kregen startende ondernemers de mogelijkheid om op een veilige manier geld te lenen van particulieren.

De cijfers van Funding Circle
Funding Circle is dus sinds 2015 actief in Nederland. Sinds die tijd is de activiteit op de Nederlandse van het platform sterk toegenomen. De gemiddelde rente die over leningen betaald wordt is 7,25%. Toch zit daar veel variatie in. Een aantal factoren spelen een rol bij het bepalen van de rente. Dat zijn onder andere de duur van de lening en hoe precies jij als ondernemer informatie kan delen over de gewenste investering. Daardoor kan de rente variëren tussen de 3,79 en 16,68 procent. 1% van deze rente gaat naar het platform zelf voor servicekosten. Inmiddels is er in Nederland alleen al voor meer dan 110 miljoen euro aan leningen verstrekt.

Voorwaarden voor het aanvragen van een lening bij Funding Circle
Funding Circle heeft wel een aantal voorwaarden voordat je een lening aan kunt vragen. Je bedrijf moet bijvoorbeeld minstens 2 jaar bestaan en een omzet hebben van 50.000 euro. Aan de ene kant is dat begrijpelijk, aan de andere kant willen veel ondernemers gebruik maken van een crowdfunding platform om dit soort eisen te ontlopen. De leningen die je bij Funding Circle aan kunt vragen liggen tussen de 10.000 en 250.000 euro. Elke particulier kan al vanaf 100 euro investeren.

Klachten of Opgelicht?
De betrouwbaarheid van Funding Circle volgens onze bezoekers is ruim voldoende. De aanbieder van Crowdfunding is betrouwbaar, maar wordt gekenmerkt door spambrieven naar bedrijven. Deze brieven zijn verzonden zonder toestemming van de gebruikers, waardoor het totaalcijfer lager uitvalt.

SCORE VAN FUNDING CIRCLE

4.24.2 out of 5 stars (based on 49 reviews)
Excellent65%
Very good19%
Average2%
Poor4%
Terrible10%

ALLE REVIEWS

loan offer

1 augustus 2021

Hallo allemaal… Ik ben Roselyn Mendoza, bij naam woonachtig in Flevoland, NEDERLAND.. Ik schrijf deze brief omdat ik erg dankbaar ben voor wat de heer Wayne Drick voor mij en mijn familie heeft gedaan, toen ik dacht dat er geen hoop was dat hij kwam om een manier voor mij en mijn gezin door ons een lening te verstrekken, tegen een zeer lage rente van 2%. Ik had nooit gedacht dat er nog steeds door God gezonden en echte kredietverstrekkers op internet zijn, maar tot mijn grootste verbazing kreeg ik mijn lening zonder veel tijd te verspillen, dus als je op zoek bent naar een lening van welk bedrag dan ook, zou ik je graag willen aanbevelen aan Mr. Rock Smaller de algemeen directeur van TRUST FUND PLC omdat hij een door God gezonden man is die je leven voor altijd kan veranderen…. Dus als je echt een beter leven wilt maken zonder geldgebrek…. neem contact met hem op via deze e-mail hieronder:: { E-mail:trustfundloanfirm1975@gmail.com}. of WhatsApp-nummer: +12048180190. Bedankt, Roselyn Mendoza.

roselyn mendoza

SNEL EN BETROUWBAAR PRIVÉ ONLINE KREDIETAANBIEDING

17 juli 2021

Hallo mevrouw en meneer U kunt van deze gelegenheid gebruik maken om krediet te krijgen als u het nodig heeft en u bent een vertrouwd persoon die geen krediet in ons bestand wil. * Financiële leningen * Hypotheken * Investeringsleningen * Automatische tegoeden * Schuldconsolidatie * Persoonlijke tegoeden. Aarzel niet om ons uw aanvraag te sturen indien u interesse heeft in een bedrag van 5.000 tot 8.000.000 euro met een looptijd van 1 tot 35 jaar met een rentepercentage van 1,5% neem contact met mij op via e-mail: aubertpaulette1@gmail.com Whatsapp-nummer: +4915902307464 Dankjewel Werkelijk.

PAULETTE AUBERT

New offer 2021!

16 juli 2021

Hello Best offer 2021 https://is.gd/OUL6yh

DavidCip

top2821988hyerge

26 mei 2021

mes2821988rttyneg LgRIUZS 0MLH q3u2j4W

nym2821988krya

tip2821988uytjthyegt

25 mei 2021

mks2821988rttyneg aspiZYy YQ4B MmW1740

nam2821988krya

lending-tree@outlook.com

30 maart 2021

LENDINGTREE® LENINGEN INC. Ben je toegegeven aan waar je leningen kunt krijgen, afgewezen door banken en nu gefrustreerd door waar je een lening kunt krijgen? LENDINGTREE geeft u de lening die u verwacht. neem contact met ons op via lendingtreegroupinc@gmail.com. Een lening om uw schuld gemakkelijk af te lossen? Een lening om het soort bedrijf te starten dat u wilt doen? Een lening voor educatieve doeleinden? Een lening om een ​​appartement te kopen? Zoek niet verder, LENDING TREE INC biedt leningen aan Geen verborgen betalingen van 1.000 tot 20.000.000 EUR / USD / POND Tegen een zeer lage rente van 5% We hebben een netwerk van kredietverstrekking en financiële hulp aan klanten over de hele wereld. We streven ernaar om onze standaard van uitmuntendheid te handhaven. We bieden onze diensten op elk moment van de dag aan. We geven een lening aan degenen die financiële hulp nodig hebben van 1 tot 20 jaar Onze diensten omvatten ook ​echte financiering ​investeerder in onroerend goed ​bouwleningen ​leningen voor het opstarten van bedrijven ​hypotheek ​Consumentenkrediet, ​FHA-leningen ​persoonlijke leningen ​autoleningen etc. Als u een lening of financiële hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op via e-mail: lendingtreegroupinc@gmail.com e-mail: lending-tree@outlook.com Warme gedachte ELIZABETH WALTER LENDINGTREE INC®

ELIZABETH WALTER

Betrouwbare en snelle leningaanbieding

24 maart 2021

Ik doe een leningaanbieding tussen particulieren om u zorgeloos uw dromen te laten realiseren. Ik schrijf mijn tekst op deze site om u te helpen een snelle en serieuze financiering te krijgen. Dus als u dringend geld nodig heeft, reageer dan alstublieft zodat we mijn bod kunnen delen. Mijn rentepercentage is 2,20% en loopt door gedurende de hele lening. Mijn financiële draagkracht is 100.000.000 euro. Mijn e-mailadres: isabellabiscotti0@gmail.com Mijn whatsapp-nummer: +39 339 562 1470

ISABELLA BISCOTTI

Betrouwbare en snelle leningaanbieding

24 maart 2021

Mijn naam is mevrouw Isabella Biscotti. Ik doe een leningaanbieding tussen particulieren om u zorgeloos uw dromen te laten realiseren. Ik schrijf mijn tekst op deze site om u te helpen een snelle en serieuze financiering te krijgen. Dus als u dringend geld nodig heeft, reageer dan alstublieft zodat we mijn bod kunnen delen. Mijn rentepercentage is 2,20% en loopt door gedurende de hele lening. Mijn financiële draagkracht is 100.000.000 euro. Mijn e-mailadres: isabellabiscotti0@gmail.com Mijn whatsapp-nummer: +39 339 562 1470

ISABELLA BISCOTTI

Red een leven en word beloond

15 maart 2021

Getuigenis, getuigenis !! Certificaat!!! Ik wil zien hoe God dokter Pedro gebruikt om mij te helpen bij een nieroperatie. Lynda Ik kom uit Spanje en ik heb mijn nierarts Pedro-ziekenhuis verkocht voor EUR 1000000 en de leeftijd van het formulier en ging akkoord met de voorwaarden en het snijden vond plaats in de Verenigde Staten, Holy Madrina-kliniek, ze hebben ook een filiaal in Europa, Nederland en Turkije“ Voordat ik bang was, is het oplichterij of heb ik mijn leven verloren, maar nee, ze hebben de beste brede ervaring in de gezondheidszorg en ik smeekte een operatie na het einde van de 1000000 euro, je kunt ook puolimaksusi krijgen voorafgaand aan de operatie of een deel van het geld inkomen en ik ben erg blij dat alle financiële problemen voorbij zijn. Ik zou iedereen willen aansporen om vandaag contact op te nemen met Dr. Pedroin voor een nieroperatie. e-mail: holymadrinalclinic@gmail.com vriendelijke groeten

Lynda

Loan offer

15 maart 2021

Egal, ob Sie ein privater Geschäftsmann oder eine Unternehmensorganisation sind, die Ihr Geschäft ausbauen möchte? Wir bieten Finanzinstrumente wie BGs, SBLCs, MTNs, LCs, CDs und andere zur Miete und zum Verkauf an. 4% + 2%: zum Nennwert und zumutbar Bedingung von einem echten Dienstleister. Sie haben die Freiheit, an gemieteten Räumlichkeiten an Handelsprogrammen sowie an Unterzeichnerprojekten wie Luft- und Raumfahrt, Landwirtschaft, Öl, Telekommunikation und anderen Projekten usw. teilzunehmen. E-Mail: ~ welsfarlgosbaloan@gmail.com Mit unserem Finanzierungs- / Bankinstrument können Sie eine Kreditlinie bei Ihrer Bank einrichten und / oder einen Projektkredit sichern, wobei unser Bankinstrument Ihrer Bank als Sicherheit für die Finanzierung des Projekts dient. Wir liefern pünktlich und genau wie vereinbart. Unsere Bedingungen sind angemessen und wir arbeiten direkt mit ausstellenden Bankvermietungsdienstleistern zusammen. Dieses Instrument kann mit 100% iger Finanzierung für Sie kommerzialisiert werden. Makler / Berater / Makler können gerne ihre Kunden mitbringen und sind vollständig geschützt. Wir arbeiten vertraulich zum Wohle aller Beteiligten zusammen. Alle relevanten Geschäftsinformationen werden auf Anfrage zur Verfügung gestellt. Makler sind willkommen und 100% geschützt! Bei Interesse kontaktieren Sie mich bitte E-Mail: ~ welsfarlgosbaloan@gmail.com

Welsfago loans

Laat je ervaring achter

Jouw beoordeling laat Funding Circle haar dienstverlening verbeteren. Laat andere gebruikers vinden wat jij vind van deze Crowdfunding aanbieder!